Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Nyheder

Nikkel legering 718 dele.
Slip tid: 2021-05-07 16:51:05  Hits: 7

nickel legering 718 er et udfældning-stretherednikkel-based høj-temperature høj-strength legering. Den egnede termiske behandlingstemperatur er 1120-900 ℃. Kølemetoden kan være vandafbrydelse eller andre hurtige kølemetoder. Efter termisk behandling bør den være annealed i tide for at sikre den bedste ydeevne. Materialet skal opvarmes til den øvre grænse for behandlingstemperaturen under varm behandling. For at sikre plasticitet under behandlingen, bør den endelige behandlingstemperatur,når deformeringennår 20%, ikke være lavere end 960 ° C. Kold arbejde bør udføres efter opløsningsbehandling, og arbejdshærdningshastigheden er større end den for austenitisk rustfrit stål, så forarbejdningsudstyret skal justeres i overensstemmelse hermed, og der skal være en mellemliggende annealingsproces under den kolde arbejdsproces.

it har fremragende modstandsdygtighed over for stresskorrosionsprakling og pitting i både høje temperatur- og lavtemperaturmiljøer, og dets oxidationsbestandighed er særligt fremragende ved høje temperaturer.

antere funktion af legeringen er, at legeringens struktur er særligt følsom over for varm arbejdsproces. Forholdet mellem fasefældning og opløsning i legeringen og forholdet mellem struktur, proces og ydeevne kan forstås, og rimelige og gennemførlige procesprocedurer kan formuleres til forskellige anvendelseskrav. En række dele, der kan opfylde forskellige styrkeniveauer og brugskrav, kan opnås. Dette er voresnikkel legering 718 dele. Billedet er taget inaturalier, vær venlig at komme til os, hvis du har brug for det, og ser frem til at samarbejde med dig!


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Tidligere: W.nr.1.4980 møtrik

Næste: Nikkel legering i718 bolte