Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Nyheder

Nikkel legering 625 bøsning
Slip tid: 2021-05-07 16:12:08  Hits: 8

nickel legering 625, også kendt somuns N06625, W.NR.2.4856, NICR22MO9NB,NA21, har fremragende korrosions- og oxidationsbestandighed og har gode trækegenskaber og træthedsegenskaber fra lav temperatur til 980 ° C, og er modstandsdygtig over for saltsprayatmosfære under stresskorrosion. Derfor kan den i vid udstrækning anvendes til fremstilling af aero engine dele, luftfartsstrukturelle dele og kemiske udstyr og lejligheder, der er i kontakt med havvand og udsættes for høj mekanisk stress.-

nin tilføjelse tilnikkel Legering 625 Bøsning vist på billedet, det kan også laves i pulver, støbegods, smedring dele, strimler, rør, stænger, 3D metalpulver, præcisionsstøbninger osv.

 

it udviser fremragende korrosionsbestandighed i mange medier.

• den har fremragende modstand mod pitting, sprækkekorrosion, intergranulær korrosion og erosion i chloridmedier.

• det har god modstandsdygtighed over for uorganisk syre korrosion, såsom salpetersyre, phosphorsyre, svovlsyre, saltsyre osv. Og har også alkali og organisk syre korrosionsbestandighed i oxidations- og reduktionsmiljøer.

• Effektiv Modstandsdygtighed over for chloridionreducerende stresskorrosionsprakling.

• Der ernæsten ingen korrosion i havvand og industriel Gasmiljøer, og det har høj korrosionsbestandighed over for havvand og saltopløsninger, selv ved høje temperaturer.

• Ingen følsomhed under svejsning.

• Den er modstandsdygtig over for karbonisering og Oxidation i statiske eller cirkulerende miljøer og er resistent over for korrosion ved chlor

-we er en virksomhed med speciale i specielle legeringsmaterialer, er du velkommen til at kontakte os!

 

Tidligere: Legering 36 tyndt tape

Næste: Legering c bar.