Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Nyheder

1J79 legeringspulver
Slip tid: 2021-12-08 10:31:15  Hits: 20

1j79 er en almindeligt anvendt jern-nickel legering (blød magnetisk legering), som også kan kaldes bromlegering. Det opnår hovedsagelig tilstrækkelig magnetisk permeabilitet og magnetisk mætning induktion gennem en rimelig kombination afnikkel og jern.


Permalloy refererer ofte til jern-nickel legeringer med etnikkelindhold i rækkevidde på 30 til 90%. Det er en meget udbredt blød magnetisk legering. Gennem passende teknologi kan magnetiske egenskaber kontrolleres effektivt, såsom indledende permeabilitet, der overstiger et hundrede tusind, maksimal permeabilitet overstiger en million, tvangsevne så lavt som to tusindedele af Oersted, tæt på 1 eller tæt på med ennul rektangulær koefficient, permalloy med a Face-ccheded Cubic Crystal Structure har god plasticitet, og kan behandles til 1 mikron ultra-thin båndtag, legeringspulvere og forskellige former for brug.


the 1j79 legering Pulver uafhængigt udviklet af Shanghai Lanzhu har en sfærisk form og funktioner: god fluiditet, ensartet partikelstørrelsesfordeling, ingen materiel segregering og lavgasindhold; Pulverspecifikationerne kan fremstilles i området 5-150 mikron; I Kina har vores virksomhed de mindste pulverspecifikationer op til 5 mikron, det alloy pulver, der i øjeblikket udvikles, er det mest praktiske, hvilket også er den sande feedback fra mange kunder i vores virksomhed.

 

our core advantages:

-1. Teknisk styrke: Har tekniske serviceydelser fra materialet design, pulveranalyse, pulveransøgning og postmaterial processing

-2. År med succesfuld erfaring i udviklingen af ​​Highend metal materialer

3. Metalpulveret er meget kompatibelt med printeren

4. Pålidelighed af metalpulverkvalitet

 

1. Udskrivning af proceseksperiment

2. Pulverudvikling

3. POSTMATISmaterial Behandling

-4. Procesdannelse Teknisk Service

1. Strengt styrer kvaliteten af ​​råmaterialer 

2. Vakuumsmeltning vedtager vim

Gasbeskyttelse Vacuum Atomization

3. Strengt implementere procesparametrene i processen

+

Tidligere: Solid-state transformation af et ...

Næste: Invar36 Alloy Powder.